Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liljanropen säännöt:


- Ei syrjintää, haukkumista, loukkaamista tai muiden kiusaamista.


- K-18 Liljassa on kielletty. Tarinoissa raakus sallittu hyvän maun rajoissa.


- Kiroilu pidetään minimissä. Hahmot voivat kirota soturikissojen henkeen esim. "Senkin Variksenraato!"


- Kun liityt hahmollasi, kirjoitat sillä tarinoita, tai se poistetaan/siirretään NPC* hahmoksi.


- Tarinoissa toisten hahmojen käyttö olisi pidettävä mahdollisimman vähäisenä. Tarinaropen henkeen sitä tapahtuu aina vähäsen, mutta pelaajan olisi hyvä katsoa vastahahmonsa tiedot ja varsinkin luonne, ettei tule laitettua hahmon suuhun sanoja joita se ei sanoisi tai muuta vastaavaa.


- Hahmon pelaaja saa myös hyvän maun rajoissa korjata hahmonsa tekemisiä, joita vastapuoli on kirjoittanut hahmon luonnetta/taitotasoa vastaan.(ääriesimerkkinä. Jos hahmo on hyvä taistelija ja vastapuoli kirjoittaa hahmon häviämään pennulle, on todellakin oikeus korjata tilanne niin että hahmo voisi tassunheilautuksella kääntää pennun nurinkurin, jos hahmon luonne sallii pennun satuttamisen.)


- Muistetaan käyttää sitä maalaisjärkeä mikä meille on suotu. :) Klaanipäällikkö voittaa pennun, kukat on kasveja, haavasta tulee verta, ja näin edelleen.

*NPC= engantilainen termi, Not-Playable-Character tai Non Player Character. Tarkoittaa hahmoa, jolla ei ole pelaajaa, ja jota kaikki voivat liikuttaa miten haluavat, ellei toisin ole hahmosta mainittu.

 

ARVOT:

100 pistettä: Pääset soturiksi ja parantaja oppilas pääsee parantajaksi. Kissasi voi saada nyt pentuja. Mahdollisuus saada kuva hahmostasi.

300 pistettä: Voit olla klaanin vanhin jos haluat.

1000 pistettä: Voit pyytää Kaaosta piirtämään sinulle kuvan yhdestä hahmosta.

10 000 pistettä: Jos oikeasti olet näin hullu niin saat pyytää Kaaosta piirtämään mitä vain mielit. (Paitsi alastomuutta hhh) Kaaos lupaa panostaa.

Säännöt kirjoittanut Lohis

©2019 Liljan tarinarope - suntuubi.com